Dometic Hospital 1819 Final V2
Dometic Cool-Ice WCI 33

Dometic verkrijgt validatie voor medicijnkoelbox

Cool-Ice WCI

Met de Cool-Ice WCI 33 introduceert Dometic de eerste passieve Dometic koelbox die gecertificeerd is voor het gebruik als medicijnkoelbox. De recent verleende validatie is verricht door Quality by Design in samenwerking met de ziekenhuisapotheek van het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.
De WCI 33 – inhoudsmaat 33 liter - is een passieve koelbox, dus zonder externe energieaansluiting (230/24/12 volt en gas). De koeling wordt afgegeven door de drie meegeleverde koelelementen, die bij de ingebruikname diepgevroren bovenin de koelbox worden vastgezet. Met drie koelelementen kunnen de eronder gelegen geneesmiddelen of andere producten tot 50 uur tussen de 2-8 graden Celsius worden bewaard. Met twee koelelementen bedraagt de bewaartijd 39 uur, met één element 16 uur. Gemeten bij een omgevingstemperatuur tussen de 5 en 25 graden Celsius en in lijn met de huidige GDP-wetgeving.

Isolatie

De Dometic koelbox dankt de validatie aan de extreem goede isolatie-eigenschappen van het geperste kunststof waarvan deze is gemaakt. De box bestaat verder uit één geheel, is praktisch onverwoestbaar en voorzien van verschillende slimme oplossingen.
Om de koelbox – leeg nog geen zes kilo – gemakkelijk te vervoeren is deze voorzien van twee ergonomische handgrepen en een schouderband. Het scharnierende deksel wordt met elastische bandjes eenvoudig vastgezet. Aan beide korte zijden is een bevestigingsmogelijkheid voor een band of snelbinder om de box in een auto vast te zetten.
Onderin de box is een plug aangebracht: handig om eventueel condenswater af te voeren en bij het reinigen van de koelbox.

Gegevens

Dometic Cool-Ice WCI 33 medicijnkoelbox
400 x 360 x 440 mm (b x h x l)
Inhoud 33 liter
Gewicht 5,75 kg
Facebook logotype Twitter logotype LinkedIn logotype
Besök oss på LinkedIn